Ĉu Forigo de Facebook Forigas Ĉion?

Demandoj Kaj Plej Bonaj Respondoj -

Similaj Demandoj

  1. Ĉu la forigo de Facebook forigas ĉiujn dat
  2. Kion vidas amikoj kiam vi forigas fejsbukan konton
  3. Kial mi devus forigi mian Facebook-konton
  4. Kial necesas 30 tagoj por forigi Faceboo?
  5. Kiel mi purigas mian Facebook-konton
  6. Ĉu la forigo de via Facebook-konto forigas mesaĝon
  7. Kiom longe mi povas lasi mian Facebook-konton malaktivigita antaŭ ol ĝi estas forigita
  8. Kiel mi konstante forigas miajn Facebook-mesaĝojn ambaŭflanke
  9. Kiel mi scias ĉu mia Facebook estas forigita
  10. Ĉu iu povas trovi vin en Fejsbuko se vi malaktivigas vian konton
  11. Ĉu mi povas ankoraŭ uzi messenger se mi forigas Faceboo
  12. Ĉu polico povas reakiri forigitan Facebook-konton
  13. Kiel vi forigas malnovan agadon sur Faceboo
  14. Ĉu la forigo de Facebook forigas ĉiujn komentojn
  15. Kio estas la diferenco inter malaktivigi kaj forigi Facebook-konton
  16. Kiel aspektas forigita Facebook-profilo
  17. Kio okazas kiam vi forigas Facebook ap
Demandita de:Cyrus ScottDato: kreo:20 marto 2022

Ĉu la forigo de Facebook forigas ĉiujn datumojn

Respondita de:Ethan BryantDato: kreo:23 marto 2022

Facebook daŭros ĝis 90 tagojn por forigi ĉiujn viajn kontajn datumojn de ĝiaj serviloj.

Dum la unuaj 30 tagoj de tio, vi ankoraŭ povas ensaluti kaj nuligi vian forigpeton.

Via konto estos restarigita kaj estos kvazaŭ vi neniam foriris..

Demandita de:Louis KingDato: kreo:la 21-an de decembro 2020

Kion vidas amikoj kiam vi forigas fejsbukan konton

Respondita de:Gregory HillDato: kreo:la 22-an de decembro 2020

Kiam via Facebook-konto estas malaktivigita:Neniu alia povas vidi vian profilon.Iuj informoj, kiel mesaĝoj, kiujn vi sendis al amikoj, ankoraŭ povas esti videblaj.Viaj amikoj ankoraŭ povas vidi vian nomon en sia amika listo. … Grupaj administrantoj eble ankoraŭ povas vidi viajn afiŝojn kaj komentojn, kune kun via nomo.Apr 16, 2018

Demandita de:Jason ColemanDato: kreo:la 25-an de aprilo 2021

Kial mi devus forigi mian Facebook-konton

Respondita de:Anĝelo ScottDato: kreo:la 27-an de aprilo 2021

Kiel atendu, la forigo de via konto tenas vin ekster Facebook konstante - sen eblo de reakiro post kiam la grada periodo pasis. La sola maniero por reveni estas aliĝi al Facebook denove. Via familio kaj amikoj ankaŭ ne povos vidi vian profilon en Facebook post kiam vi malaktivigis vian konton.

Demandita de:Brian BarnesDato: kreo:24 marto 2022

Kial necesas 30 tagoj por forigi Facebook?

Respondita de:Jonatano MorganDato: kreo:27 marto 2022

Facebook donas al vi 30 tagojn por pensi pri via decido kaj nuligi la forigon se vi ŝanĝas opinion. Post kiam tiu periodo eksvalidiĝos, via konto kaj ĉiuj rilataj datumoj al ĝi malaperos por ĉiam.

Demandita de:Hugh HillDato: kreo:la 16-an de decembro 2020

Kiel mi purigas mian Facebook-konton

Respondita de:Gordon PriceDato: kreo:la 16-an de decembro 2020

Kiel mi konstante forigas mian konton?Alklaku supre dekstre de Facebook.Elektu Agordojn kaj Privatecon, tiam alklaku Agordojn.Alklaku Vian Facebook-Informon en la maldekstra kolumno.Alklaku Malaktivigo kaj Forigo.Elektu Konstante Forigi Konton, tiam alklaku Daŭrigi al Forigo de Konto. .Pliaj eroj...

Demandita de:Patrick TaylorDato: kreo:13 marto 2021

Ĉu la forigo de via Facebook-konto forigas mesaĝojn

Respondita de:Steven CampbellDato: kreo:16 marto 2021

Kiam vi forigas vian konton, homoj ne povos vidi ĝin en Facebook. … Kelkaj el la aferoj, kiujn vi faras en Facebook, ne estas konservitaj en via konto. Ekzemple, amiko ankoraŭ povas havi mesaĝojn de vi eĉ post kiam vi forigas vian konton. Tiuj informoj restas post kiam vi forigas vian konton.

Demandita de:Luke ButlerDato: kreo:18 marto 2021

Kiom longe mi povas lasi mian Facebook-konton malaktivigita antaŭ ol ĝi estas forigita

Respondita de:Charles WatsonDato: kreo:19 marto 2021

14 TagojFacebook Atendas 14 Tagojn Antaŭ Forigo de Konto La socia reto diris, ke ne ekzistas limo pri kiom longe uzanto povas teni sian konton malaktivigita. Sed se Facebook-uzanto vere volas fari la disiĝon konstanta, ŝi povas elekti tute forigi la konton.

Demandita de:Dennis HayesDato: kreo:10 marto 2022

Kiel mi konstante forigas miajn Facebook-mesaĝojn ambaŭflanke

Respondita de:Francis CollinsDato: kreo:11 marto 2022

Kiel forigi Facebook-mesaĝojn de ambaŭ flankojPremu kaj tenu la mesaĝon.Alklaku forigi.Elektu Forigi por ĉiuj.Konfirmu forigon de la mesaĝo.Tomboŝtono aperos en la mesaĝofadeno deklarante, ke vi forigis mesaĝon.Jan 20, 2021

Demandita de:Ashton YoungDato: kreo:09 julio 2021

Kiel mi scias ĉu mia Facebook estas forigita

Respondita de:Justino GarciaDato: kreo:la 11-an de julio 2021

Ensalutu al la retpoŝta konto, kiun vi uzis kiel via nomo de Facebook-subskribo. Vi devus vidi konfirman retpoŝton pri forigo de Facebook.

Demandita de:Dylan GonzalezDato: kreo:la 22-an de februaro 2022

Ĉu iu povas trovi vin en Fejsbuko se vi malaktivigas vian konton

Respondita de:Jakobo MitchellDato: kreo:la 25-an de februaro 2022

Facebook Help Teamo Se vi malaktivigas vian konton, via profilo ne estos videbla por aliaj homoj en Facebook kaj homoj ne povos serĉi vin. Iuj informoj, kiel mesaĝoj, kiujn vi sendis al amikoj, ankoraŭ povas esti videblaj por aliaj. Ĉiuj komentoj kiujn vi faris sur la profilo de alia persono restos.

Demandita de:Geoffrey KingDato: kreo:la 26-an de aprilo 2021

Ĉu mi povas ankoraŭ uzi messenger se mi forigas Fejsbukon

Respondita de:Blake GarciaDato: kreo:la 26-an de aprilo 2021

Vi povas daŭrigi uzi Messenger post kiam vi malaktivigas vian Facebook-konton. Se vi havis Facebook-konton kaj malaktivigis ĝin, uzi Messenger ne reaktivigos vian Facebook-konton, kaj viaj Facebook-amikoj ankoraŭ povas mesaĝi al vi. … Elŝutu la poŝtelefonan apon Messenger se vi ne jam havas ĝin.

Demandita de:Nathaniel RobertsDato: kreo:08 decembro 2021

Ĉu polico povas reakiri forigitajn Facebook-kontojn

Respondita de:Jeffery ButlerDato: kreo:la 10-an de decembro 2021

Eble teknike eblas por ili retrovi ĝin, tamen facebook devus provizi ĉi tion al ili. La polico mem ne havus ajnan kapablon aliri forigitan konton. Fejsbuko ne donus al ili la informojn sen juĝa ordono, ili ne nur provizus ĝin laŭ peto.

Demandita de:Dominic YoungDato: kreo:la 01-an de novembro 2021

Kiel vi forigas malnovan agadon en Facebook

Respondita de:Lawrence CoxDato: kreo:la 02-an de novembro 2021

Por forigi unu serĉon:Alklaku supre dekstre de Facebook. Elektu Agordojn kaj Privatecon > Agadprotokolo. En la supra maldekstro de via agadprotokolo, alklaku Filtrilon. Rulumu al Serĉhistorio kaj alklaku la rondon por elekti, poste alklaku Konservi Ŝanĝojn.En la maldekstra menuo, ŝvebu super la serĉo kiun vi volas forigi.Alklaku tiam alklaku Forigi.

Demandita de:Luko StewartDato: kreo:la 19-an de aprilo 2022

Ĉu la forigo de Facebook forigas ĉiujn komentojn

Respondita de:Adam GarciaDato: kreo:la 22-an de aprilo 2022

Forigi vian konton konstante forigos vian ĉeeston de la retejo, inkluzive de la ŝatoj, komentoj, fotoj kaj afiŝoj, kiujn vi faris dum membro. Dum aliaj uzantoj ne povos vidi viajn komentojn, ili ankoraŭ povas resti en la manoj de Facebook.

Demandita de:Justin JenkinsDato: kreo:la 21-an de aŭgusto 2021

Kio estas la diferenco inter malaktivigi kaj forigi Facebook-konton

Respondita de:Andreo BaileyDato: kreo:la 22-an de aŭgusto 2021

Kio estas la diferenco inter forigi aŭ malaktivigi Facebook-konton? La plej granda diferenco inter malaktivigo kaj forigo de Facebook-konto estas, ke malaktivigi vian Facebook-konton donas al vi la flekseblecon reveni kiam ajn vi volas, dum forigi vian konton estas konstanta ago.

Demandita de:Owen MartinDato: kreo:la 13-an de aŭgusto 2021

Kiel aspektas forigita Facebook-profilo

Respondita de:James GonzalesDato: kreo:la 14-an de aŭgusto 2021

Kiel scii ĉu iu malaktivigis Facebook. Kiel aspektas malaktivigita Facebook-konto? Vi ne povos kontroli ilian profilon ĉar ligiloj revenas al simpla teksto. Afiŝoj, kiujn ili faris sur via templinio, ankoraŭ ekzistos, sed vi ne povos alklaki ilian nomon.

Demandita de:Francis JenkinsDato: kreo:26 januaro 2021

Kio okazas kiam vi forigas Facebook-aplikaĵon

Respondita de:Jeremia SmithDato: kreo:28 januaro 2021

Kio Okazas Se Vi Forigas Datumojn pri Facebook aŭ Messenger? Dum malinstalado de la programoj ne damaĝas, malplenigo de aplikaj datumoj sur Android forigos la elŝutitajn amaskomunikilajn dosierojn por la respektiva apo kaj elsalutos vin de la programoj. Elsaluti de la programo estas ekvivalenta al malinstali ĝin.