Kial Mi NE Povas Vidi Amikan Profilon En Fejsbuko?

Demandoj Kaj Plej Bonaj Respondoj -

Similaj Demandoj

  1. Kion ĝi signifas kiam vi ne povas vidi ies profilon sur Faceboo
  2. Kiel vi povas diri ĉu iu havas vin limigita sur Faceboo
  3. Ĉu iu povas diri ĉu mi rigardas ilian Fejsbukan paĝon
  4. Ĉu ekzistas aplikaĵo por vidi, kiu blokis min sur Faceboo
  5. Kiel aspektas limigita profilo sur Faceboo
  6. Kio okazas kiam vi limigas amikon sur Faceboo
  7. Ĉu vi povas diri ĉu iu rigardas vian mesaĝon
  8. Ĉu Facebook sugestas amikojn, kiuj rigardas vian profilon
  9. Kiel vi scias ĉu iu blokis vin en Fejsbuko aŭ forigis sian konton
  10. Ĉu mi povas vidi la profilbildon de iu, kiu blokis min ĉe Faceboo
  11. Kiel vi povas ekscii, kiu serĉas vin sur Faceboo
  12. Ĉu iu scios, ĉu mi aldonas ilin al Restriktita Lis
  13. Ĉu mi povas rigardi ies Facebook-profilon sen ke ili sciu
Demandita de:Aidan PetersonDato: kreo:la 01-an de majo 2021

Kion ĝi signifas kiam vi ne povas vidi ies profilon en Fejsbuko

Respondita de:Gabriel MitchellDato: kreo:02 majo 2021

Vi blokis ilin.

La persono, kiun vi serĉas, eble limigis siajn privatecajn agordojn aŭ blokis vin.

Foje homoj forgesas, ke ili limigis siajn agordojn.

Se vi ankoraŭ ne povas trovi unu el viaj amikoj, petu ilin rigardi iliajn privatecajn agordojn.

Demandita de:Jesse JohnsonDato: kreo:la 22-an de julio 2021

Kiel vi povas diri ĉu iu havas vin limigita en Facebook

Respondita de:Kyle GarciaDato: kreo:la 22-an de julio 2021

Kiel mi povas scii ĉu amiko limigis min vidi iliajn afiŝojn? La nura maniero, kiun vi certe povas diri, estas demandi iun alian, ĉu li povas vidi iujn ajn afiŝojn de tiu persono. Se ili povas vidi afiŝojn, kiujn vi ne povas, tiam vi scios, ke tiu persono malhelpis vin vidi siajn afiŝojn.

Demandita de:Nicholas RichardsonDato: kreo:08 januaro 2021

Ĉu iu povas diri ĉu mi multe rigardas ilian Fejsbukan paĝon

Respondita de:Martin CarterDato: kreo:08 januaro 2021

Kvankam ne ekzistas klara metriko, vi povas havi ideon pri kiu rigardas vian profilon en Facebook. Facebook deklaris, ke ili ne permesas al uzantoj konservi trakon de kiu vidis sian profilon kaj ke triaj programoj ankaŭ ne povas spuri ĝin.

Demandita de:Patrick PhillipsDato: kreo:la 12-an de januaro 2021

Ĉu ekzistas aplikaĵo por vidi, kiu blokis min en Fejsbuko

Respondita de:Alex PattersonDato: kreo:la 15-an de januaro 2021

Vi Nun Povas Vidi Kiu Senamikis Vin ĉe Fejsbuko. BuzzFeed ekvidis Who Deleted Me, aplikaĵon kiu montras uzantojn kiuj malamikis ilin aŭ malaktivigis iliajn Facebook-kontojn. Ĝi estis aldonita kiel retumila etendo por Google Chrome, Firefox, Opera, aŭ la aplikaĵo elŝuteblas al iOS kaj Android-aparatoj.

Demandita de:Landon WrightDato: kreo:11 marto 2022

Kiel aspektas limigita profilo en Fejsbuko

Respondita de:Peter WalkerDato: kreo:14 marto 2022

Meti iun en la Restriktitan liston signifas, ke vi ankoraŭ estas amikoj, sed ke vi dividas viajn afiŝojn kun ili nur kiam vi elektas Publikan kiel publikon, aŭ kiam vi etikedas ilin en la afiŝo.

Demandita de:Mason GrayDato: kreo:la 19-an de oktobro 2021

Kio okazas kiam vi limigas amikon en Facebook

Respondita de:Luko BaileyDato: kreo:22 oktobro 2021

Kiam vi aldonas iun al via Restriktita listo, vi ankoraŭ estos amikoj kun ili en Fejsbuko, sed ili nur povos vidi viajn publikajn informojn (ekzemplo: viajn afiŝojn kaj profilinformojn, kiujn vi elektas publikigi) kaj afiŝojn, kiujn vi etikedos. ilin en.

Demandita de:Howard PriceDato: kreo:17 marto 2021

Ĉu vi povas diri ĉu iu rigardas vian mesaĝiston

Respondita de:Austin RogersDato: kreo:17 marto 2021

Ĉu vi ŝatas ĝin aŭ ne, la babilejo Messenger de Facebook sciigos vin kiam iu legis vian noton. Estas tre evidente kiam vi uzas la labortablan version de la produkto - vi eĉ vidos precize je kioma horo via amiko kontrolis vian misivon - sed iom pli subtila se vi uzas la apon.

Demandita de:Oswald TurnerDato: kreo:la 20-an de februaro 2022

Ĉu Facebook sugestas amikojn, kiuj rigardas vian profilon

Respondita de:Simon MurphyDato: kreo:la 20-an de februaro 2022

Homoj, kiujn Vi Eble Konas, ne uzas aferojn kiel via nuna loko, informojn de triaj programoj aŭ serĉhistorion por fari amiksugestojn. Homoj en Fejsbuko ne scios, ke vi serĉis ilin aŭ vizitis ilian profilon.

Demandita de:Gabriel CarterDato: kreo:Apr 05 2022

Kiel vi scias ĉu iu blokis vin en Facebook aŭ forigis sian konton

Respondita de:Nikolao HughesDato: kreo:Apr 05 2022

Por kontroli ĉu iu blokis vin en Facebook Messenger, provu sendi mesaĝon al sia profilo. Se vi ricevas erarmesaĝon, kiu legas Ĉi tiu persono ne disponeblas nuntempe, tiam la persono aŭ blokis vin aŭ malaktivigis sian konton.

Demandita de:Jordan KingDato: kreo:08 apr 2021

Ĉu mi povas vidi la profilbildon de iu, kiu blokis min en Fejsbuko

Respondita de:Jeremia PerezDato: kreo:la 11-an de aprilo 2021

Se vi estas blokita, ilia profilbildo ne ŝargiĝos, anstataŭigita per norma griza konturo. Vi ankaŭ ne povos alklaki ilian nomon por rigardi ilian profilon. Vi ankaŭ povas provi sendi al ili mesaĝon.

Demandita de:Nathaniel CoxDato: kreo:03 marto 2021

Kiel vi povas ekscii, kiu serĉas vin en Fejsbuko

Respondita de:Reginald HughesDato: kreo:04 marto 2021

Ne, Facebook ne lasas homojn spuri, kiu rigardas sian profilon. Triaj programoj ankaŭ ne povas provizi ĉi tiun funkcion. Se vi renkontas aplikaĵon, kiu pretendas oferti ĉi tiun kapablon, bonvolu raporti la apon.

Demandita de:Philip RogersDato: kreo:09 majo 2021

Ĉu iu scios, ĉu mi aldonas ilin al Restriktita Listo

Respondita de:Rodrigo YoungDato: kreo:09 majo 2021

Ili ne scios, ke ili estas en via limigita listo. Vi ankoraŭ povos babili kun ili per Messenger kaj vi vidos iliajn afiŝojn en via Novaĵoj kiel normale. Ni diru, ke vi ne volas, ke via kontrolisto vidu ĉion, kion vi afiŝas en Facebook, do vi aldonas lin al via limigita listo.

Demandita de:Louis GreenDato: kreo:15 marto 2021

Ĉu mi povas rigardi ies Facebook-profilon sen ke ili sciu

Respondita de:Gilbert LongDato: kreo:17 marto 2021

Facebook Privateco Kvankam la persono, kies profilon vi rigardas, havas nenian manieron scii, ke vi estas sur sia templinio, Facebook scias. Ĉiuj retaj agadoj, inkluzive de la profiloj, kiujn vi vizitas, estas registritaj de Facebook. Ĉi tiu informo, tamen, ne estos dividita kun neniu.