Kio Estas La Limo Por Forigi WhatsApp-Mesaĝon?

Demandoj Kaj Plej Bonaj Respondoj -

Similaj Demandoj

  1. Ĉu purigas babilejon Forigi por ĉiuj
  2. Kiel mi malsendas mesaĝon sur WhatsApp sen ke ili sciu
  3. Kiel mi povas forigi mesaĝon por ĉiuj en WhatsApp post erare forigi ĝin por mi mem
  4. Ĉu vi povas forigi WhatsApp-mesaĝojn de la telefono de aliulo
  5. Kial ĉiuj forlasas WhatsAp?
  6. Kiam vi forigas WhatsApp, aliaj scios
  7. Kie forigis WhatsApp-mesaĝojn g
  8. Kiel mi forigas iun post unu da
  9. Kiel mi povas forigi WhatsApp-mesaĝojn post 2 tagoj
  10. Kial forigi por ĉiuj opcio ne venas en WhatsAp
  11. Ĉu vi povas forigi WhatsApp-mesaĝon sen ke la alia persono sciu
  12. Kiel vi scias ĉu iu blokis vin en WhatsAp
  13. Kio estas la tempolimo por Forigi por ĉiuj en WhatsAp
  14. Kio okazas se mi forigas WhatsApp-mesaĝon per unu tikto
  15. Kion signifas Forigi por ĉiuj en WhatsAp
  16. Ĉu vi povas forigi bildon en WhatsApp, kiun vi sendis
  17. Kiel vi ŝanĝas Forigi por mi por forigi por ĉiuj
Demandita de:Fred ThompsonDato: kreo:08 junio 2021

Ĉu purigas babilejon Forigi por ĉiuj

Respondita de:Anthony PriceDato: kreo:la 10-an de junio 2021

Forigi babilejon nur forigos WhatsApp-mesaĝojn sur via telefono.

Ĝi ne havos ajnan efikon al la mesaĝoj sur la telefono de la ricevilo.

Vi devas premi la piktogramon por forigi kaj elekti la opcion Forigi por ĉiuj por malsendi mesaĝon por ĉiuj.

Demandita de:gabriel gonzalesDato: kreo:la 18-an de februaro 2021

Kiel mi malsendas mesaĝon sur WhatsApp sen ke ili sciu

Respondita de:Evan TaylorDato: kreo:la 21-an de februaro 2021

Por malsendi mesaĝon sur WhatsApp, vi simple devas premi ĝin malsupren en la konversacio kaj elekti la rubujon ikono el la menuo. Tiam vi devas frapeti sur Forigi por ke ĉiuj rememoru la mesaĝon. Post frapetado sur tiu opcio, la mesaĝo malaperos sur via aparato kaj la telefono de la ricevanto.

Demandita de:Jose WilliamsDato: kreo:08 januaro 2022

Kiel mi povas forigi mesaĝon por ĉiuj en WhatsApp post erare forigi ĝin por mi mem

Respondita de:Jason SanchezDato: kreo:10 januaro 2022

Vi povas malsendi mesaĝon frapetante kaj tenante ĝin, trafante la Forigi simbolon kaj elektante Forigi por Ĉiuj. La funkcio funkcias por ĉiuj specoj de mesaĝoj, sed nur se ili estis senditaj antaŭ malpli ol sep minutoj.

Demandita de:Normando TomasoDato: kreo:30 januaro 2022

Ĉu vi povas forigi WhatsApp-mesaĝojn de la telefono de iu alia

Respondita de:Albert FosterDato: kreo:la 02-an de februaro 2022

Kun WhatsApp, estas du ebloj kiam vi forigas mesaĝojn. Se vi forigas mesaĝon, kiun vi sendas ene de sep minutoj post kiam ĝi estas sendita, vi povas forigi ĝin de la aparato de ĉiu ricevanto. Ĉi tio funkcias ĉu vi mesaĝas al unu persono aŭ al grupo. Ili nur vidos noton dirantan, ke la mesaĝo estis forigita.

Demandita de:Hunter KingDato: kreo:la 21-an de septembro 2021

Kial ĉiuj forlasas WhatsApp?

Respondita de:Alexander HendersonDato: kreo:la 21-an de septembro 2021

Homoj elektis forlasi WhatsApp pro ĝia nova ĝisdatigo pri privateco aperanta en la venontaj monatoj. … La nova privateca politiko de WhatsApp deklaras, ke tiuj triaj servoj povas ricevi informojn pri tio, kion vi aŭ aliaj dividas kun ili.

Demandita de:Justino MontetoDato: kreo:02 septembro 2021

Kiam vi forigas WhatsApp, aliaj scios

Respondita de:Fred LewisDato: kreo:la 05-an de septembro 2021

Kiam vi malinstalas WhatsApp, homoj ankoraŭ povas sendi al vi mesaĝojn. Tamen, ĉar la aplikaĵo ne estas instalita en via telefono, vi ne estos sciigita pri ĝi. Nur kiam vi reinstalos WhatsApp, vi ricevos tiujn mesaĝojn kaj sciigojn pri misvoko.

Demandita de:Christian ButlerDato: kreo:la 13-an de aŭgusto 2021

Kien iras forigitaj WhatsApp-mesaĝoj

Respondita de:Nathaniel CarterDato: kreo:la 16-an de aŭgusto 2021

Por reakiri forigitajn WhatsApp-mesaĝojn sur via Android-aparato, vi povas uzi antaŭe konservitan sekurkopion de Google Drive. Se vi ankoraŭ ne agordis WhatsApp-sekurkopiojn al via konto de Google Drive, vi devus provi malinstali kaj reelŝuti la apon, kio povas doni al vi la opcio por restarigi viajn mesaĝojn.Pliaj eroj...•La 25-an de februaro 2020

Demandita de:MasonhaloDato: kreo:la 16-an de oktobro 2021

Kiel mi forigas iun post unu tago

Respondita de:Howard JamesDato: kreo:la 17-an de oktobro 2021

Kiel forigi malnovajn WhatsApp-mesaĝojn por ĉiuj eĉ post multaj tagoj? #Whatsapp_bugMalfermu mesaĝon. notu tempon kaj daton de mesaĝo. … Malŝalti moveblajn datumojn. Ne forgesu fari ĉi tion. … Devigu haltigi whatsapp de app-manaĝero. … Agordu tempon kaj daton pli malnovajn ol la mesaĝtempo. … Iru kaj forigu la mesaĝon. … Nun reagordi vian tempon kaj daton.Apr 10, 2018

Demandita de:Seth WhiteDato: kreo:17 marto 2022

Kiel mi povas forigi WhatsApp-mesaĝojn post 2 tagoj

Respondita de:Brandon BennettDato: kreo:20 marto 2022

Frapu kaj Tenu la mesaĝon kaj ĝi nun montru fenestron kun elektoj kiel Forigi por Mi, Forigi por Ĉiuj kaj Nuligi. Elektu la opcion Forigi por Ĉiuj, post kiam ĉi tio estas farita, reiru kaj ŝaltu viajn Wi-Fi aŭ Poŝtelefonajn Datumojn laŭ via uzado.

Demandita de:Carter HowardDato: kreo:28 marto 2021

Kial forigi por ĉiuj opcio ne venas en WhatsApp

Respondita de:Jackson WhiteDato: kreo:30 marto 2021

Kiam 'Forigi por ĉiuj' ne funkcias? La kompanio diras, ke ĉi tiu funkcio nur funkcios se vi kaj la ricevanto estas en la plej nova WhatsApp-versio. Do, se 'Forigi por ĉiuj' ne videblas aŭ ne funkcias, tiam vi devus kontroli ĉu vi uzas la lastan version.

Demandita de:Andrew HughesDato: kreo:31 aŭgusto 2021

Ĉu vi povas forigi WhatsApp-mesaĝon sen ke la alia persono sciu

Respondita de:colin sanchezDato: kreo:31 aŭgusto 2021

WhatsApp nun ebligas al vi forigi mesaĝojn por ke ricevantoj ne povu vidi ilin. … Vi povis forigi mesaĝojn en WhatsApp jam de kelka tempo, sed fari tion nur forigus ĝin viaflanke. Kun ĉi tiu lasta ĝisdatigo, vi nun havos la eblon forigi mesaĝon aŭ nur por vi aŭ por vi kaj la persono al kiu ĝi estis sendita.

Demandita de:Tyler JacksonDato: kreo:17 marto 2022

Kiel vi scias ĉu iu blokis vin sur WhatsApp

Respondita de:Joshua WoodDato: kreo:18 marto 2022

Estante blokita de iuVi ne plu povas vidi la laste viditan aŭ interrete de kontakto en la babilfenestro. … Vi ne vidas ĝisdatigojn de la profilfoto de kontakto. Ĉiuj mesaĝoj senditaj al kontakto, kiu blokis vin, ĉiam montros unu markomarkon (mesaĝo sendita), kaj neniam montros duan markomarkon (mesaĝo liverita).Pliaj eroj...

Demandita de:Dominic GriffinDato: kreo:27 majo 2021

Kio estas la tempolimo por Forigi por ĉiuj en WhatsApp

Respondita de:Abraham GriffinDato: kreo:28 majo 2021

7- WhatsApp diras, ke vi ricevas nur unuhoran fenestron por forigi la mesaĝon - por ĉiuj - post kio la funkcio ne funkcios. Komence, la funkcio daŭrus por fenestro de 7 minutoj. Nun ĝi estis etendita ĝis unu horo. Se vi provas forigi tion, kion vi sendis post tio, ĝi restos ĉe la ricevilo.

Demandita de:Lawrence RogersDato: kreo:22 januaro 2021

Kio okazas se mi forigas WhatsApp-mesaĝon per unu tiktako

Respondita de:Sean WardDato: kreo:la 25-an de januaro 2021

Do ŝajnas, ke viŝi mesaĝon per unuopa tikto nur forigas vian lokan kopion. Se vi havis interreton/poŝtelefonajn datumojn kiam la mesaĝo estis sendita, tiam estas alta ebleco, ke la alia persono jam ricevis ĝin. Do, forigi ĝin de via telefono ne gravas. Pli-malpli, ĝi funkcias same kiel SMS.

Demandita de:David HayesDato: kreo:la 03-an de novembro 2021

Kion signifas Forigi por ĉiuj en WhatsApp

Respondita de:Keith RamírezDato: kreo:la 06-an de novembro 2021

Rezultas, ke la funkcio 'Forigi por Ĉiuj' de WhatsApp - desegnita por permesi al vi forviŝi tekstojn kaj dosierojn, kiujn vi sendis hazarde - ankoraŭ povus lasi spurojn de viaj mesaĝoj, pro diferenco en la maniero kiel la funkcio funkcias ĉe Android-telefoniloj kaj iPhone-oj.

Demandita de:Hugh JamesDato: kreo:la 24-an de aprilo 2021

Ĉu vi povas forigi bildon en WhatsApp, kiun vi sendis

Respondita de:Kyle WardDato: kreo:la 26-an de aprilo 2021

Post kiam sendita, la bildo 'tute malaperos' post kiam la ricevanto rigardas ĝin kaj eliras la babilejon, kvankam ili ricevos avertan mesaĝon antaŭ ol ili eliras la babilejon. Ne ĉiuj bildoj, filmetoj aŭ GIF-oj aŭtomate forigos sin - nur tiuj, kiuj estis senditaj kun la butono Eksvalidiĝanta Media ŝaltita.

Demandita de:Cameron WashingtonDato: kreo:la 04-an de majo 2021

Kiel vi ŝanĝas Forigi por ke mi forigu por ĉiuj

Respondita de:Michael NelsonDato: kreo:la 04-an de majo 2021

Estas ankoraŭ maniero forigi ĝin. Nur elektu la mesaĝon premu 'Forigi' sur la supra trinkejo, kiu havas aliajn eblojn kiel respondi, marki stelon, kopii, plusendi kaj informojn. Post kiam vi premas 'Forigi', vi ricevos du eblojn - 'Forigi por mi' kaj 'Forigi por ĉiuj'.