Rapida Respondo: Ĉu Vi povas Vidi Iun Lokon Se Ili Blokas Vin?

Demandoj Kaj Plej Bonaj Respondoj -

Similaj Demandoj

  1. Ĉu vi ankoraŭ vidas la lokon de ies se ili blokis vin iPhone
  2. Ĉu iu povas spuri vian telefonon se vi blokas la
  3. Ĉu vi povas vidi ĉu blokita numero provis teksti yo
  4. Kiel ĝi aspektas kiam vi tekstas iun, kiu blokis vin
  5. Ĉu blokita iMessage diros liveri
  6. Kiel mi vidas blokitan mesaĝon
  7. Kiel vi scias ĉu vi dividas vian lokon
  8. Kiel vi scias ĉu iu ĉesis dividi sian lokon kun vi
  9. Ĉu vi povas diri ĉu iu blokis vin sen voki la
  10. Ĉu vi povas vidi ĉu blokita numero provis teksti vin sur iPhone
  11. Ĉu blokitaj mesaĝoj estas liveritaj kiam malŝlositaj
  12. Kiel mi kaŝas mian lokon sur mia iPhone sen malŝalti ĝin
  13. Kion ĝi signifas kiam loko diras 1 horo ag
Demandita de:Jeremia PerezDato: kreo:la 12-an de aŭgusto 2021

Ĉu vi ankoraŭ povas vidi la lokon de ies se ili blokis vian iPhone

Respondita de:Devin WhiteDato: kreo:la 15-an de aŭgusto 2021

Jes.

Blokado havas nenion komunan kun Trovu Miajn Amikojn.

Nur forigu ilin de Trovu Miajn Amikojn, tiam ili ne plu povas spuri vin.

Aŭ vi povas simple eniri Trovu Miajn Amikojn, alklaki vin ĉe la malsupro de la paĝo kaj malŝalti Kunhavigi Mian Lokon.

Demandita de:Aleksandro SimmonsDato: kreo:09 januaro 2021

Ĉu iu povas spuri vian telefonon se vi blokas ilin

Respondita de:Brandon WalkerDato: kreo:la 10-an de januaro 2021

Malebligi la funkcion malhelpas aliajn eltiri datumojn pri via loko kaj alia agado de la aparato, sed gravas memori, ke ĝi ankaŭ malŝaltas aparaton-spuradon - kiel la funkcio Trovu Mian iPhone, ekzemple - kiu helpas vin trovi vian telefonon se ĝi perdiĝas aŭ ŝtelos. .

Demandita de:Hugh LopezDato: kreo:06 januaro 2021

Ĉu vi povas vidi ĉu blokita numero provis teksti vin

Respondita de:Caleb KellyDato: kreo:06 januaro 2021

Se Android-uzanto blokis vin, Lavelle diras, viaj tekstmesaĝoj trairos kiel kutime; ili simple ne estos liveritaj al la Android-uzanto. Ĝi samas kiel iPhone, sed sen la liverita sciigo (aŭ manko de ĝi) por sciigi vin.

Demandita de:Wallace BaileyDato: kreo:12 marto 2022

Kiel ĝi aspektas kiam vi tekstas al iu, kiu blokis vin

Respondita de:Christian RossDato: kreo:12 marto 2022

Se Android-uzanto blokis vin, Lavelle diras, viaj tekstmesaĝoj trairos kiel kutime; ili simple ne estos liveritaj al la Android-uzanto. Ĝi samas kiel iPhone, sed sen la liverita sciigo (aŭ manko de ĝi) por sciigi vin.

Demandita de:Steven DiazDato: kreo:la 20-an de septembro 2021

Ĉu blokita iMessage diros liverita

Respondita de:Johano PerezDato: kreo:la 23-an de septembro 2021

Resume, jes. Lasu min klarigi. Se vi estis blokita sur telefono kun Symbian vi ankoraŭ povos teksti ilin tamen, vi povas esti blokita aparte se vi tekstas ilin, de teksti ilin. … Se vi estus blokita sur Android-telefono.

Demandita de:Vilhelmo HughesDato: kreo:la 17-an de januaro 2021

Kiel mi vidas blokitajn mesaĝojn

Respondita de:Adrian TaylorDato: kreo:la 17-an de januaro 2021

Kiel Reakiri blokitajn mesaĝojn en Android?De la ĉefa ekrano, alklaku Voko kaj Teksto-Blokado> Historio> Teksto blokita historio.Nun alklaku kaj tenu blokitajn mesaĝojn, kiujn vi volas restarigi. Post tio, alklaku la piktogramon de Menuo supre kaj finfine, alklaku Restarigi al Enirkesto.

Demandita de:Reginald HendersonDato: kreo:la 21-an de decembro 2020

Kiel vi scias ĉu vi dividas vian lokon

Respondita de:David TaylorDato: kreo:la 21-an de decembro 2020

Paŝo 1: Malfermu la Agordojn. Paŝo 2: Elektu la Apple-ID-karton ĉe la supro de la menuo. Paŝo 3: Rulumu malsupren kaj alklaku la opcion Trovu Mian. Paŝo 4: Rigardu la liston de homoj kun kiuj vi nun kunhavas. via loko.22 feb 2021

Demandita de:Austin BaileyDato: kreo:02 aŭgusto 2021

Kiel vi scias, ĉu iu ĉesis dividi sian lokon kun vi

Respondita de:Brandon ReedDato: kreo:la 03-an de aŭgusto 2021

Ĉu vi demandas ĉu iu en via Rondo malŝaltis sian Lokkundividon en siaj agordoj? Se ili havas, vi vidos mesaĝon sub ilia nomo, kiu diras Loko Paŭzita. Por vidi ilian lokon denove, igu ilin malfermi la menuon kaj ebligi lokdividon kun via Rondo.

Demandita de:Howard GonzalezDato: kreo:20 majo 2021

Ĉu vi povas diri ĉu iu blokis vin sen voki ilin

Respondita de:Nathan CollinsDato: kreo:21 majo 2021

Vi ne povas scii certe ĉu iu blokis vian numeron en Android sen demandi la personon. Tamen, se la telefonvokoj kaj tekstoj de via Android al specifa persono ŝajnas ne atingi ilin, via numero eble estis blokita.

Demandita de:Charles BryantDato: kreo:05 januaro 2021

Ĉu vi povas vidi ĉu blokita nombro provis teksti vin sur iPhone

Respondita de:Reginald LongDato: kreo:05 januaro 2021

Fojo blokita, la alvokanto ne povas lasi ajnan specon de mesaĝo sur via iPhone, ĉu ĝi estas iMessage aŭ SMS. Tio signifas, ke vi ne povas vidi iujn ajn mesaĝojn kiuj jam estis blokitaj, sed vi povas malbloki tiun personon kaj komenci ricevi mesaĝojn denove estonte, per nur kelkaj klakoj.

Demandita de:Miles PhillipsDato: kreo:la 17-an de decembro 2021

Ĉu blokitaj mesaĝoj estas liveritaj kiam malblokitaj

Respondita de:David WoodDato: kreo:la 17-an de decembro 2021

Ĉu blokitaj mesaĝoj estas liveritaj kiam malblokitaj? Mesaĝoj senditaj de la blokita kontakto ne estos liveritaj Eĉ post malblokado de la kontakto, la mesaĝoj kiuj estis senditaj al vi dum vi blokis la kontakton tute ne estos liveritaj al vi.

Demandita de:Josuo CampbellDato: kreo:la 11-an de novembro 2021

Kiel mi kaŝas mian lokon sur mia iPhone sen malŝalti ĝin

Respondita de:Jonatano RossDato: kreo:la 12-an de novembro 2021

En la Agordoj, rulumu malsupren la liston, kaj trovu Privatecajn agordojn, frapetu ĝin. En la privatecaj agordoj, trovu blokon kiu diras, Lokaj Servoj, frapetu por malfermi la agordojn. Nun, en la servoj de lokoj, alklaku Kunhavigi Mian Lokon. En la Kunhavigi, Mia Loko, baskulu por ebligi la funkcion Kunhavigi Mian Lokon.

Demandita de:Aaron JenkinsDato: kreo:la 22-an de decembro 2021

Kion ĝi signifas kiam loko diras antaŭ 1 horo

Respondita de:Malcolm WoodDato: kreo:la 22-an de decembro 2021

Kiam vi uzas Trovu Mian iPhone, kion signifas, kiam la aparato, pri kiu vi interesiĝas, ne diras Senkonekta, sed diras, ke la lasta fojo, kiam la telefono estis detektita, estis antaŭ unu horo? … Do esence, ĉi tio signifas, ke la iPhone efektive estas eksterrete, sed la lasta konata loko ankoraŭ estas montrata.